LifeBuddy

EMB en Gelukshormonentest

Samenvatting:

  • Uitgebreide intake met vragenlijst
  • 1 vervolgconsult (van circa 50 minuten, exclusief voorbereiding en uitwerktijd)
  • 1x EMB test (d.m.v. een vingerprik)
  • Een gelukshormonentest
  • Algemene voedings- en leefstijladviezen
  • Voedingsadviezen bij de verschillende gelukshormonen
  • Uitgebreid verslag
  • Zelfstandig aan de slag

Wil jij inzicht in jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je klachten zonder een uitgebreid coachingstraject? Dan is dit pakket geschikt voor jou!

Hoe ziet dit pakket eruit?

Voorbereiding 1e consult

Nadat je dit pakket hebt geboekt krijg je van ons een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd. We stellen je vragen die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over je leefstijl, stressniveau, algehele gezondheid, darmflora en voedingspatroon.

Het is de bedoeling dat je deze vragenlijst uiterlijk 24 uur voor aanvang van het eerste consult volledig invult.

1e consult

Tijdens het 1e consult zullen we je ingevulde vragenlijst met je doornemen zodat jouw hulpvraag duidelijk wordt. We nemen bloed bij je af voor de EMB test en je krijgt van ons algemene leefstijladviezen (over voeding, beweging, alcohol, stress etc.). We plannen een afspraak in voor het 2e consult over ongeveer 4 weken. De bloeduitslagen zijn dan bekend. Na afloop van het consult krijg je van ons per e-mail de gelukshormonentest toegestuurd.

Voorbereiding 2e consult

Ter voorbereiding van het 2e consult vragen wij van jou om de gelukshormonentest in te vullen. Het invullen van deze test duurt ongeveer 20 minuten. We zullen je een aantal dagen voor het consult een herinnering sturen via de e-mail. Na afloop van de gelukshormonentest kun je de uitslag naar ons versturen.

2e consult

Tijdens dit consult zullen we de EMB- en gelukshormonentest uitgebreid met je bespreken. Het is belangrijk om te weten dat er altijd genoeg verbeterpunten zijn. We zullen dieper ingaan op de belangrijkste punten en de adviezen hierop afstemmen. De uitslag van de EMB test en de bijbehorende adviezen krijg je van ons mee naar huis. Je kunt nu zelfstandig aan de slag met deze adviezen.

Heb je toch behoefte aan een extra contact moment? Boek dan een los consult bij van 30 of 60 minuten.

Wil jij de EMB en gelukshormonentest nogmaals laten doen? Dit is mogelijk voor 275,- tot uiterlijk  12 maanden nadat je bij ons het 2e consult hebt gehad.