LifeBuddy

Basisconsult stress en geluk - inzicht in jou fysieke en emotionele stress, conditie van je bloedvaten en gelukshormonen

Samenvatting:
  • Uitgebreide intake met vragenlijst
  • Basisconsult met suppletieadvies (80 minuten)
  • 1x NO test (d.m.v. een speekseltest)
  • 1x Stressmeting (d.m.v. een klein apparaatje wat om je wijsvinger gaat)
  • 1x Gelukshormonentest (uitgebreide vragenlijst)
  • Algemene voedings- en leefstijladviezen
  • Voedingsadviezen bij de verschillende gelukshormonen
  • Uitslagen van testen krijg je in een map mee naar huis

Wil jij inzicht in je fysieke en emotionele stress en de conditie van je bloedvaten? Ben je benieuwd hoe het is gesteld met je gelukshormonen? Zou je graag een basis voedings- en suppletieadvies willen krijgen? Dan is dit basisconsult geschikt voor jou!

Voorbereiding eenmalig consult

Nadat je dit consult hebt geboekt krijg je van ons een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd. We stellen je vragen die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over je leefstijl, stressniveau, algehele gezondheid, darmflora en voedingspatroon. Het is de bedoeling dat je de vragenlijst volledig invult.

 Daarnaast vragen we jou de gelukshormonentest op de laptop of computer in te vullen. Het invullen van deze test duurt ongeveer 20 minuten. Na afloop van de gelukshormonentest krijg je een code.

Graag ontvangen wij de ingevulde vragenlijst en de code van de gelukshormonentest uiterlijk 24 uur voor aanvang van het eerste consult per e-mail.

Eenmalig consult

Tijdens het 1e consult zullen we je ingevulde vragenlijst kort met je doornemen. Daarna zullen we de stressmeting en NO test uitvoeren. De uitslag van de stressmeting, gelukshormonentest en NO test zullen we met je bespreken. Aan de hand van deze testen kunnen wij een basis suppletieadvies geven. Je krijgt van ons algemene leefstijladviezen (over voeding, beweging, alcohol, stress etc.) De uitslag van de stressmeting en de leefstijladviezen krijg je van ons mee naar huis.