LifeBuddy

4 maanden coachingstraject

Samenvatting:

 • Uitgebreide intake met vragenlijst (80 minuten)
 • 4 vervolgconsulten (van circa 50 minuten, exclusief voorbereiding en uitwerktijd)
 • 1x Celgezondheidstest (d.m.v. een vingerprik)
 • 1x EMB test (d.m.v. een vingerprik)
 • 2x NO test (d.m.v. een speekseltest)
 • 2x Stressmeting (d.m.v. een klein apparaatje wat om je wijsvinger gaat)
 • 2x Gelukshormonentest (uitgebreide vragenlijst)
 • 4 maanden aan weekmenu’s
 • Uitgebreide voedings- en leefstijladviezen
 • Voedingsadviezen bij de verschillende gelukshormonen
 • Uitslagen van testen krijg je in een map mee naar huis

Dit uitgebreide traject is voor iedereen die wil weten hoe gezond jouw cellen zijn, waar de oorzaak ligt van jouw klachten, of jouw aderen voldoende open zijn, hoe jouw darmen functioneren, of jouw gelukshormonen voldoende worden aangemaakt en wat jij kan doen om weer in balans te komen.

Dit is een traject waarin wij jou 4 maanden persoonlijk stap voor stap zullen begeleiden naar een gezondere versie van jou.

Hoe ziet dit traject van 4 maanden eruit?

Voorbereiding 1e consult

Nadat je dit traject hebt geboekt krijg je van ons een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd. We stellen je vragen die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over je leefstijl, stressniveau, algehele gezondheid, darmflora en voedingspatroon.

Het is de bedoeling dat je deze vragenlijst uiterlijk 24 uur voor aanvang van het eerste consult volledig invult.

1e consult

Tijdens het 1e consult zullen we je ingevulde vragenlijst met je doornemen zodat jouw hulpvraag duidelijk wordt. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. Daarna zullen we de celgezondheidstest bij je afnemen en de stressmeting en NO test uitvoeren. De uitslag van de stressmeting en NO test zullen we direct met je bespreken.

Je krijgt van ons algemene leefstijladviezen (over voeding, beweging, alcohol, stress etc.) waar we samen met jou stap voor stap naar toe zullen werken. Daarnaast zullen we ook de weekmenu’s van de komende 4 maanden voor jou activeren. Uiteraard stellen we doelen en adviezen op die passend zijn voor jou. De uitslag van de stressmeting en de leefstijladviezen krijg je van ons mee naar huis.

We plannen een afspraak in voor het 2e consult over ongeveer 4 weken. De bloeduitslagen zijn dan bekend.

Voorbereiding 2e consult

We verwachten van jou volledige inzet om aan de slag te gaan met je leefstijl en doelen.

2e consult

Tijdens het 2e consult zullen we de resultaten van jouw celgezondheidstest bespreken en de EMB test uitvoeren. We zullen je aan de hand van het 1e consult en de bijbehorende testuitslagen adviezen geven over welke supplementen je kunt inzetten om jouw waarden te verbeteren. Daarnaast zullen we verder ingaan op de doelen die zijn gemaakt om je leefstijl te verbeteren en zullen we samen bespreken of je deze kan uitbreiden. De testuitslagen krijg je geprint van ons mee en zul je ook digitaal ontvangen.

We plannen een afspraak in voor het 3e consult over ongeveer 4 weken.  

Na afloop van het consult krijg je van ons per e-mail de gelukshormonentest toegestuurd.

Voorbereiding 3e consult

Ter voorbereiding van het 3e consult vragen wij van jou om de gelukshormonentest in te vullen. Het invullen van deze test duurt ongeveer 20 minuten. We zullen je een aantal dagen voor het consult een herinnering sturen via de e-mail. Na afloop van de gelukshormonentest kun je de uitslag naar ons versturen. Daarnaast verwachten we van jou volledige inzet om aan de slag te gaan met je leefstijl en doelen.

3e consult

Tijdens het 3e consult bespreken we je vorderingen en zullen we de uitslagen van zowel de gelukshormonentest als de EMB test bespreken. Daarna is er nog voldoende tijd om verder in te gaan op eerdere doelen die zijn gemaakt om je leefstijl te verbeteren en gaan we nogmaals bespreken of je deze verder kan uitbreiden. We plannen een afspraak in voor het 4e consult over ongeveer 4 weken.

Voorbereiding 4e consult

We verwachten van jou volledige inzet om aan de slag te gaan met je leefstijl en doelen.

4e consult

Tijdens het 4e consult zullen we dieper ingaan op de belangrijkste punten en de adviezen hierop afstemmen. Je bent inmiddels al ruim 3 maanden bezig met je gezondheid. We zullen verder ingaan op de laatste stappen wat betreft je leefstijl en gezondheid. We plannen een afspraak in over 4 weken voor het 5e en laatste consult van dit traject.

Voorbereiding 5e consult

Ter voorbereiding van het 5e consult vragen wij je om opnieuw de gelukshormonentest in te vullen. Het invullen van deze test duurt ongeveer 20 minuten. We zullen je een aantal dagen voor het consult een herinnering sturen via de e-mail. Na afloop van de gelukshormonentest kun je de uitslag naar ons versturen. Daarnaast verwachten we van jou volledige inzet om aan de slag te gaan met je leefstijl en doelen.

5e consult

Je bent nu 4 maanden aan de slag geweest met een gezondere versie van jou, heel erg goed! Tijdens dit laatste consult bespreken we de tweede gelukshormonentest. We zullen de stressmeting en NO test voor een tweede keer bij je uitvoeren. Zo kunnen we zien hoe je op dit moment mentaal en fysiek met stress om kunt gaan. Als laatste maken we met jou een plan hoe je zelf verder kunt gaan met alle adviezen die je van ons hebt gekregen.

Heb jij een extra stok achter de deur nodig of heb je behoefte aan een extra contact moment? Boek dan een los consult bij van 50 minuten of een strippenkaart. Wil je nog een celgezondheidstest en/of EMB test? Dan kan dit tegen een gereduceerd tarief.